02 September 2024

Acer запрошує на стрім з презентацією новинок та розіграшем призів

Компанія Acer закликає долучитися до всеукраїнського стріму #next@acer, впродовж якого відбудеться як презентація цікавих новинок, так і розіграш цінних подарунків. Новинки, представлені в цій презентації, Юг-Контракт неодмінно додасть до асортименту своєї продукції.

 

Стрім відбудеться 4 вересня о 15:30 за київським часом (UTC +3), а долучитися до нього зможуть всі бажаючі за цим посиланням. Презентація новинок матиме назву Human Intelligence та стосуватиметься тих новітніх розробок Acer в галузі штучного інтелекту, які покликані не замінити людський розум, а підсили його.

Серед призів, які можна буде виграти під час стріму, будуть ігровий монітор Nitro XF240YS3, ігрова мишка Nitro Mouse, геймерська гарнітура Nitro Headset, рюкзак Nitro Backpack та три фірмові футболки Nitro. Для участі в конкурсі треба буде перейти за посиланням у чаті трансляції та виконати певні умови. Крім того, особливо уважні глядачі зможуть в ході трансляції знайти спеціальні коди для бліц-розіграшу подарунків Predator. Оголошення переможців відбудеться 6 вересня 2024 року.

Долучайтесь до трансляції та очікуйте на появу цікавих новинок від Acer в асортименті Юг-Контракту!